We hebben 8 zuivere kleuterklassen:
twee instapklasjes van 2,5-jarigen
(een start pas later op)
twee klasjes van 3-jarigen
twee klasjes van 4-jarigen en
twee klasjes van 5-jarigen

Wat vinden wij belangrijk !!!

instapklas + 1ste klkl:

leren graag naar school te komen , experimenteren met veel verschillend materiaal.

2de klkl:

onderdompelen in activiteiten die hen groeikansen bieden in de ontwikkelingsdomeinen.

3de klkl:

bereiden zich voor op het eerste leerjaar.

We werken met thema's die we kiezen volgens de tijd of feesten in het jaar.

We doen dit in overleg met elkaar en houden rekening met de verticale leerlijnen van de verschillende ontwikkelingsdomeinen.

We vinden het fijn dat we de ouders kunnen betrekken bij al deze activiteiten doordat ze materialen meegeven aan de kleuters of aanwezig zijn bij bepaalde activiteiten.

We werken met thema's die we kiezen volgens de tijd of feesten in het jaar.