Wat doet de Ouderraad?

De Ouderraad wil de betrokkenheid van alle ouders bij de school verhogen en wil alle ouders verenigen.
We willen samen met onze kinderen, leerkrachten en directie zorgen voor een toffe school.
We vergaderen maandelijks. Tijdens de vergaderingen bespreken we het reilen en zeilen van de school. Wat leeft er bij de ouders, welke standpunten moeten we als ouders innemen, hoe informeren we de ouders over die zaken die de school en dus ook onze kinderen aangaan?
In Sancta Maria valt er altijd iets te beleven. We organiseren of helpen mee bij verschillende activiteiten, zoals het schoolfeest, de brunch, leesproject, milieuproject, enz.
Alle ouders zijn welkom om onze ploeg te versterken op de maandelijkse vergaderingen en bij de verschillende activiteiten.
De ouderraad beheert zelf een aantal ouderpagina's op deze schoolsite.